Bentlakásos

 

Gyors változást akarsz, de nincs rá időd, energiád? Válaszd a bentlakásos képzést! A napi rendszeres foglalkozások által 1 hónap alatt a kutya 4 havi tudást sajátít el.

 

A bentlakásos képzés során, profi kiképzőink foglalkoznak a kutyákkal. Új környezetben, új emberekkel, a kutya otthon hagyja  a régi szokásait, és sokkal könnyebben alkalmazkodik az új szabályokhoz. Megtanítjuk neki a helyes viselkedési formákat, mind emberek, mind kutyák között. Az alap vezényszavak elsajátítása mellett, a kutya megtanulja a határokat, felszabadultabbá, engedelmesebbé, és nyugodtabbá válik. Kiválasztjuk a megfelelő módszert kutya mozgatására, fárasztására, és ezt otthon betartva, egy kiegyensúlyozott, boldog társat kap a gazdi.

 

A képzési idő 1 hónap. A kiképzés folyamatos, közben a kutya nem megy haza. A látogatása is a képzési ütem szerint zajlik.

Az első két hétben történik a kutya munkájának megalapozása, ennek érdekében ez idő alatt a személyes találkozás nem ajánlott. Az eredményesség érdekében a kutya a harmadik és negyedik hétvégén látogatható, itt már elkezdődik a közös munka a gazdával.

A képzés során a kutya fejlődéséről, munkájáról rendszeresen videókat készítünk, illetve tájékoztatást adunk.

 

Általános tananyag:

séta laza pórázon, láb mellett

ültetés

fektetés

helyben maradás

kapuszabály (a kutya a nyitott kaput nem közelítheti meg, illetve csak vezényszóra, a gazda után mehet ki)

idegen ember, állat kultúrált üdvözlése

ugrálás, fölösleges ugatás elhagyása

szocializáció

rossz szokások, beidegződések enyhítése, megszüntetése

 

A tananyag a gazda igényei, és a kutya korlátai alapján változhat.